MiniMus

Generelle oplysninger

MiniMus
Blansvej 35, Bovrup
6200 Aabenraa
CVR nr.: 32874606
Telefon: +4560290184
E-mail: info@minimus.dk


Priser
Hos MiniMus tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

BETALING
MiniMus modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING
MiniMus tilstræber at afsende indgående ordre inden 3 hverdage.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 46 kr. Varer vil blive leveret hvor kunden angiver ved bestilling, enten på leveringsadressen eller nærmeste pakkeshop.
Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Dine varer kan sendes med DAO eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 4-6 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. MiniMus vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved reklamationer skal varen sendes til:
MiniMus
Blansvej 35, Bovrup
6200 Aabenraa
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion
Der gives ikke refusion, da produktet speciallaves og der ingen returret er.

Returret
Der gives ingen returret, da produktet speciallaves til den enkelte kunde.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Afhentes varen ikke hos angivne pakkeshop eller på anden vis bliver sendt retur til MiniMus, kontaktes kunden af MiniMus, og eventuel ny fremsendelse aftales. Udgifter hertil afholdes af kunden. Ønsker kunden ikke at betale for ny fremsendelse eller på anden vis ikke ønsker varen, vil varen blive destrueret uden nogen form for refusion.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering i forbindelse med reklamationsret
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din reklamationssret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.
Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt.


Tilbagebetaling
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af reklamationsretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af reklamationsrettensretten. Tilbagebetaling gennemføres via konto overførsel.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@minimus.dk

 

Accept af brugsbetingelser

Læs venligst brugsbetingelserne grundigt igennem. Disse brugsbetingelser er gældende for din brug på www.minimus.dk og accepteres af dig i forbindelse med din ordre/bestilling foretaget på www.minimus.dk. MiniMus har til enhver tid ret til at ændre denne side og disse brugsbetingelser uden forudgående varsel herom.

 

Copyright-beskyttede materialer til begrænset brug

Denne hjemmeside indeholder grafik, billeder, illustrationer, tekst og skrifttyper. Denne hjemmeside og alt dens indhold er copyright beskyttet. Alle rettigheder på denne hjemmeside og til dens indhold er forbeholdt på verdensplan. Det er strengt forbudt at opbevare, kopiere, distribuere, offentliggøre, eller bruge nogen del af indholdet. MiniMus forbeholder sig retten til at tilføje, slette eller ændre en hvilken som helst del af indholdet på et hvilket som helst tidspunkt, og uden forudgående varsel herom.

MiniMus giver ingen garanti af nogen art om at logodesigns, som du uploader, ikke krænker eller kan være subjekt for et krav på krænkelse af varemærker, som ejes af andre parter. Det er ene og alene dit ansvar at få rådgivning fra en advokat angående hvad enten logodesignet er lovligt tilgængeligt for din brug og ikke krænker en anden parts rettigheder.

 

Brug af siden

Du har tilladelse til at se og få adgang til samt bruge denne side og dens indhold til det ene formål at klargøre og bestille produkter via Minimus.dk. Andre typer download, retentioner, brugsformål, publikationer eller distribueringer af en hvilken som helst del af indholdet er ikke autoriseret eller tilladt. Anskaffelse af produkter fra MiniMus.dk giver dig ikke ret til at bruge nogle dele af indholdet bortset fra det færdige produkt, som det blev leveret fra MiniMus.

Du indvilliger i at bruge siden på en ansvarsfuld måde, som er i overensstemmelse med disse Brugsbetingelser og med dine lokale love og bestemmelser. Uden begrænsninger, må ingen del af indholdet bruges som et varemærke eller servicemærke, ej heller til pornografisk brug eller til formål der er i strid med loven, eller til bagvaskelse af personer, eller til at krænke en persons privatlivs rettigheder, til at bryde copyright-rettigheder, varemærke navne, varemærker, servicemærker eller andre intellektuelle ejendomme ejet af en hvilken som helst person eller selskab. Du bekræfter, at du ikke vil bruge siden til at producere produkter, som er anstødelige, ulovlige, krænkende, ærekrænkende, truende, skadelige, ondskabsfulde eller på anden måde anstødelige. MiniMus har ret til at afslutte deres serviceydelser til kunder, som bruger MiniMus til at beskæftige sig med uønskede aktiviteter. Du er eneansvarlig for din brug af indhold i kombination med andre billeder, grafik, tekst eller andre materialer du bruger i dine produkter. Du accepterer at du ikke må anvende tekst, billeder, design, varemærker, service mærke eller andre ophavsretligt beskyttede værker af en tredjepart i dine produkter, medmindre du har fået tilladelse fra ejerne. Du garanterer at dine produkter ikke krænker rettigheder som tilhører en tredjepart, herunder ophavsret, ret til reklame samt til beskyttelse af personlig oplysninger, og at de ikke injurierer eller bagvaske nogen tredjepart, samt at du har alle de nødvendige rettigheder eller tilladelser til at anvende tredjepartsmaterialet i dine produkter. Ved at foretage en bestilling på denne hjemmeside garanterer du at du har den nødvendige tilladelse, rettighed og myndighed til at foretage bestillingen, og du tillader at MiniMus producerer varerne på dine vegne. Du giver MiniMus ret til at kopiere, modificere, oprette afledte materiale og vektorisere uploadet indhold (dvs. indhold du har uploadet) med henblik på at ekspedere din bestilling. Desuden garanterer du at du har tilstrækkelige rettigheder til at tillade MiniMus at kopiere, modificere, oprette afledte materiale og vektorisere uploadet indhold med henblik på at ekspedere din bestilling.

Erstatning

Du indvilliger i, at erstatte og forsvare MiniMus og alle parter fra hvem MiniMus har autoriseret indholdet, og deres direktører, tjenestemænd og ansatte, imod alle anmeldelser, hæftelser, erstatningsansvar, sagsomkostninger og udgifter, inklusive rimelige retslige gebyrer og udgifter, som opstår på grund af eller i forbindelse med (i) din krænkelse af disse brugsbetingelser eller (ii) ethvert søgsmål, anmeldelse, eller krav som opstår på baggrund af eller i forbindelse med tekst, fotografier, billeder, grafik eller andet materiale, som du inkorporerede på produkter, som var ikke en del af standard indholdet på denne side.

Bemærk, at MiniMus ikke er ansvarlige for: Fejl i stavning, tegnsætning eller grammatik lavet af kunden, dårlig kvalitet eller lav opløsning på uploadede billeder, designfejl på færdigt design, fejl i brugervalgte indstillinger såsom skrifttype og skriftstørrelse, antal eller produkttype samt skader på dit produkt, efter det er taget i brug.

Ansvarsbegrænsning

UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER KAN MINIMUS ELLER DENNES LICENSGIVERE, LEVERANDØRER ELLER FORHANDLERE, DERES TJENESTEMÆND, DIREKTØRER, ANSATTE ELLER AGENTER DRAGES DIREKTE ELLER INDIREKTE TIL ANSVAR FOR SKADER ELLER TAB, ELLER EFTERFØLGENDE BESKADDIGELSE AF EN HVILKEN SOM HELST ART, ELLER FOR ØDELÆGGES MED MEDFØLGENDE TAB AF DATA ELLER PROFIT, LIGEGYLDIGT OM MINIMUS ER BLEVET GJORT OPMÆRKSOM PÅ MULIGHEDEN FOR BESKADIGELSE PÅ GRUND AF ELLER I FORBINDELSE MED BRUGEN ELLER PRÆSTATIONSEVNEN PÅ SIDEN ELLER PÅ GRUND AF ET USUCCESFULDT FORSØG PÅ AT LEVERE PRODUKTER, SOM DU BESTILTE FRA MINIMUS ELLER FRA MINIMUS AFFILIATES, INKLUSIVE, UDEN BEGRÆNSNING, BESKADIGELSER DER STAMMER FRA FEJL, UDELADELSER, VIRUS, FORSINKELSER, ELLER SERVICEAFBRYDELSER. UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER KAN MINIMUS DRAGES TIL ANSVAR ELLER HÆFTES FOR BESKADIGELSER ELLER KONSEKVENSER, SOM OPSTÅR VED ELLER I FORBINDELSE MED DIN UKORREKTE BRUG ELLER UAUTORISEREDE BRUG AF DENNE SIDE ELLER DENS INDHOLD.

Side feedback

Enhver kommentar, forslag, tilbud eller andet feedback (samlet kaldet “Feedback information”) givet til MiniMus i forbindelse med driften eller indholdet af denne side, skal gives fra afsenderen til MiniMus på en ikke konfidentiel basis. Alle kommentarer, forslag og anden information betragtes som Minimus ejendom, og kan efterfølgende benyttes af MiniMus. Ved at give information eller forslag til MiniMus accepterer du, at du gratis overdrager alle rettigheder for denne information, inklusive alle copyrights og andre intellektuelle rettigheder, som du måtte besidde. Du accepterer, at MiniMus frit kan benytte denne information uden nogle former for restriktioner.